Minőség

Irodánk különös figyelmet szentel annak, hogy minden fordítás a szöveg felhasználási céljának megfelelően, jó minőségben készüljön el. Ügyfeleink elégedettsége a működőképességünk kulcsa, így a nyelvi alázat és a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen versenyképességünk fenntartásához. Mi hosszú távra tervezünk. Bízunk abban, hogy ügyfeleink számára láthatatlan, mégis folyamatosan rendelkezésre álló partnerré válhatunk, aki a fordítási és tolmácsolási igényeket nagy gondossággal, a megfogalmazott kéréseknek és kitűzött céloknak megfelelően szolgálja ki.

Csapatunkat olyan válogatott szakemberek alkotják, akik szakterületükön nagy jártassággal és tapasztalattal, munkanyelveiken pedig kimagasló szintű ismeretekkel rendelkeznek. Az új kollégák alkalmazását alapos szűrés és ellenőrzés előzi meg.

Törekszünk minden fordítást anyanyelvi szakfordítóval készíttetni, hogy a szöveg ne csupán helyes, de természetes is legyen az olvasója számára.

Minden irodánk által készített fordítás szoftveres minőség-ellenőrzésen esik át. Fordítástámogató eszközökkel dolgozunk, amelyek számos oldalról támogatják a modern fordítóiroda folyamatait. Nagy előnyük, hogy használatukkal ún. fordítási memória jön létre, amely „megjegyzi” a már lefordított mondatokat, így azok újbóli fordítására nincs szükség. Ez konzisztens szövegalkotást, kedvezőbb fordítási díjat és csökkentett fordítási időt eredményezhet.

Bízunk abban, hogy a magas minőség érdekében tett erőfeszítéseink ügyfeleink elégedettségében térülnek meg, amely révén építő együttműködés és hosszú távú partneri kapcsolat alakulhat ki cégeink között.

Matolcsi László
ügyvezető